Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

    Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

    We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

    Recensie door Dennis en Bianca Knijff

    Lees verder

  • Rent apartment Leiden

    Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik

    Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik and his colleagues from REMAX Makelaarsgilde Leiden. They helped us not only to find the perfect apartment but also with the tedious work of registering at local officials and utilities companies. I can highly recommend REMAX Makelaarsgilde Leiden when searching for a new place in and around Leiden!

    Recensie door Anna Schmallegger

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Van Effendreef 18, Leiderdorp

    De kennis van de markt is zeer goed

    Alles verliep top. Super begeleiding en service. Aanrader! De kennis van de markt is zeer goed. Leo vd Spek kent de huizen en de mensen van Leiden en omstreken zeer goed en dat maakt hem zeer vakkundig.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Santhorst 99

    Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Recensie door Dhr. Wijfjes

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • 4e Binnenvestgracht 13

    Als je Tim als makelaar hebt gehad dan wil je geen andere meer!

    Als je Tim als makelaar hebt gehad dan wil je geen andere meer! Tim is niet het stereotype gladde makelaar maar lekker down to earth, denkt in creatieve oplossingen, is ook nog eens heel sociaal en communiceert helder en proactief.

    Recensie door Mvr. Kenters

    Lees verder

  • Asterlaan 20, Oegstgeest

    Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt

    Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en bi...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Kwaakhaven 29, Oegstgeest

    Recensie door Dhr. Leon Janson

    Lees verder

  • Musschenbroekstraat 12, Leiden

    Ons huis binnen 1 week verkocht

    Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempeli...

    Recensie door Mevr. A. Emanuels

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Koningstraat 55

    Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Recensie door Mevr. Compier

    Lees verder

Naar boven