Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Moddermanstraat 35, Leiden

    Goede service en afhandeling

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!

    Recensie door Mevr. Meijer

    Lees verder

  • Verdamstraat 56, Leiden

    Verkoop huis op heldere wijze

    De verwachting die ik had is waargemaakt. In de overspannen markt had ik de begeleiding bij het stappenplan, eerst kopen dan verkopen nodig. Gijs de Kok was in staat mij te helpen bij het verkopen van mijn huis op een heldere wijze.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Arendshorst 24

    I would recommend them to anyone!

    René and Robrecht from Remax were fantastic makelaars for us in the sale of our home. I would recommend them to anyone!

    Recensie door Ada Kristine Sivertsen

    Lees verder

  • Rent apartment Leiden

    Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik

    Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik and his colleagues from REMAX Makelaarsgilde Leiden. They helped us not only to find the perfect apartment but also with the tedious work of registering at local officials and utilities companies. I can highly recommend REMAX Makelaarsgilde Leiden when searching for a new place in and around Leiden!

    Recensie door Anna Schmallegger

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Prins Hendrikstraat 4

    Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit.

    Tim is een heel vriendelijke, eerlijke en deskundige makelaar. Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit. Ik kan zijn diensten ten zeerste aanbevelen, vooral als je een expat bent en lokale kennis nodig heb

    Recensie door Melanie

    Lees verder

  • Spanjaardslaan

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet.

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet. Tim is vriendelijk, behulpzaam, komt zijn afspraken na, heeft kennis van de markt, kortom een hele goede makelaar en we raden andere huizenzoekers dan ook aan om met hem in zee te gaan.

    Recensie door Laurianne Gijbels

    Lees verder

  • Harriët Freezersingel 46

    Komt afspraken na en stelt een duidelijk plan van aanpak op

    Deze makelaar, Louise de Jonge, reageert altijd erg snel, staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Komt afspraken na en stelt een duidelijk plan van aanpak op.

    Recensie door Familie Schermer

    Lees verder

  • Dankmeijerpad 157

    Heeft met alles goed geholpen.

    Makelaar was 24/7 bereikbaar voor allerlei vragen. Heeft met alles goed geholpen. Heel erg tevreden!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

    Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

    Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

    Recensie door Jan en Carla de Brieder

    Lees verder

  • Verkoop Coornhertdreef en Aankoop Ringkade

    Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde!

    Ik raad vooral bemiddeling door Tim van Delft aan. Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde! Daarnaast gewoon een fijn persoon, die mij in de aankoop en verkoop heel prettig begeleid heeft! Door zijn toedoen woon ik nu op een superfijne plek in Leiden!

    Recensie door Erica van Leeuwen

    Lees verder

  • Haagplein 91, Leiden

    Excellent communicator, very responsive and helpfull!

    Excellent communicator, very responsive and helpfull! Always got quick responses to every question i had. Highly recomend!

    Recensie door Jan Lemeshuk

    Lees verder

  • Searching from abroad

    Communication worked extremely well

    It was really great to work with Louise de Jonge. I was searching for an apartment in Leiden from abroad and I am not sure I would have managed without her. She was great and very competent throughout the process. Already the initial contact with her was very organised and focused on our needs. Within a few days she was able to identify several potential apartments for us. She organised the vie...

    Recensie door Elisabeth Salzer

    Lees verder

  • Lisdoddekreek 19, Leiderdorp

    Doet wat hij belooft en doet het goed en efficiënt

    Tim van Remax doet wat hij belooft en doet het goed en efficiënt. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel via email of telefoon.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • De Sitterlaan

    Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft

    Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat er ooit een Remax bord in onze voortuin zou staan, maar met de diensten van Tim ben ik heel blij dat het toch zo gelopen is. Tim is super servicegericht, luistert en denkt altijd een stapje verder in het proces dan wij als (ver) kopers. Bedankt Tim en graag tot snel weer!

    Recensie door Sophie Blok

    Lees verder

  • Lasserstraat 204

    Kortom, mochten wij in de toekomst nog een aankoop- of verkoopmakelaar zoeken, weten we dat we bij Robrecht moeten zijn!

    Als koper hadden we veel contact met Robrecht de Munck, die als verkoopmakelaar fungeerde bij RE/MAX. Ondanks dat we geen directe klant bij hem waren, zijn we zéér te spreken over hem. Hij heeft kennis van zaken, is vriendelijk en heel bereikbaar, zowel via de telefoon als via mail. Na ons geaccepteerde bod op het appartement en vóór de overdracht bij de notaris heeft hij nog meerdere malen de ...

    Recensie door Anton Yang

    Lees verder

  • Rosmolen 180

    Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee.

    Robrecht is een makelaar die altijd klaarstaat voor je. Hij reageert snel op berichten. Daarnaast is hij betrokken met de klant. Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee. Ik zou Robrecht hierdoor aanbevelen als makelaar.

    Recensie door Dhr. Patrick De Bont

    Lees verder

  • Grevenstraat 2-a

    dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd

    Ik ben heel erg tevreden over RE/MAX Leiden. Robrecht De Munck was mijn aankoopmakelaar en dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd. Hij is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt, geeft goede adviezen en beantwoordt je vragen zeer snel, zelfs in het weekend.
    Wat ik ook heel fijn vond was dat hij meeging naar alle bezichtigingen. Dus vijf sterren voor deze f...

    Recensie door Sandra van der Meer

    Lees verder

  • Santhorst 99

    Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Recensie door Dhr. Wijfjes

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Frans van Mierisstraat 9, Leiden

    Tim kent de lokale markt goed

    Tim van Remax is goed te bereiken en reageert snel op berichten. Kent de lokale markt goed. Hield ons steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het verkoopproces.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Verkoop appartement Leiden

    Het gehele traject verliep soepel

    Na het kennismakingsgesprek was het voor mij meteen duidelijk dat ik Cesar van Vliet moest hebben voor de verkoop van mijn appartement. Vlot, communicatief vaardig en met kennis van zaken! Het gehele traject verliep soepel. Daadkrachtig en toegankelijk dat is Cesar. Precies wat je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Remax bedankt!!!!

    Recensie door Frank Vincenten

    Lees verder

Naar boven