Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Papiermolen 158

    Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Robrecht. Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Lebeauhof 1

    Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

    Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

    Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

    We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

    Recensie door Dennis en Bianca Knijff

    Lees verder

  • Finding a new rental in Leiden

    Louise also handled all the contractual issues

    Louise helped me a lot with finding a new rental in Leiden. She also handled all the contractual issues, key handover and advised me on any legal matter I needed. I would totally recommend her real estate services

    Recensie door Santiago Perea Diaz

    Lees verder

  • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

    Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

    Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

    Recensie door Jan en Carla de Brieder

    Lees verder

  • Westerschans 9, Leiderdorp

    Goede inschatting van de markt

    We waren indirect bekend met deze makelaar. Telefonisch contact voelde meteen vertrouwd. Vlotte afspraak na telefonisch contact. Goede inschatting van de markt, prijs vs kwaliteit. Prettige omgang. Alleen maar positieve ervaringen.

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • De Sitterlaan 32, Leiden

    Tim van Delft heeft ons uitstekend geholpen

    Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel op vragen, zelfs in het weekend. Hij heeft verstand van de markt en is heel prettig in de omgang. Hij brengt zijn advies uit maar zal je niet proberen een kant op te praten. Wij hadden echt het idee dat we zelf de beslissingen konden nemen en hij gaf zijn visie op het traject. Vonden wij een perfecte samenwerking. Een zeer goed resultaat behaald zo...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Madoerastraat 3

    Is meegegaan naar alle bezichtigingen en heeft ons tevens geholpen met adequaat biedingsadvies.

    Aankoopmakelaar Robrecht de Munck heeft ons goed geholpen in onze zoektocht naar een huis in deze moeilijke markt. Is meegegaan naar alle bezichtigingen en heeft ons tevens geholpen met adequaat biedingsadvies. Enthousiast in de omgang over en over zijn vak

    Recensie door Stef Bloem

    Lees verder

  • Santhorst 99

    Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Recensie door Dhr. Wijfjes

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Koningstraat 55

    Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Recensie door Mevr. Compier

    Lees verder

  • De La Reystraat

    Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen

    Afgelopen vrijdag de sleutel van mijn nieuwe woning in ontvangst mogen nemen!

    Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen, Tim van Delft had snel door wat mijn wensen waren en kon ontzettend goed inschatten wat ik precies zocht en dat met een flinke dosis gezelligheid. Ondanks een moeilijke markt heeft hij binnen de gezette tijd, en woonwensen het voor e...

    Recensie door Birthe Faessen

    Lees verder

  • Splinterlaan 18

    Betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar

    Louise is een betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar. Voor elke vraag kun je bij haar op elk moment van de dag terecht en als zij het antwoord niet weet zoekt zij het voor je uit. Zij heeft mij geweldig geholpen bij het aankopen van mijn nieuwe woning waar ik heel erg blij mee ben. Super bedankt Louise!

    Recensie door Jeanine Rosheuvel

    Lees verder

  • Bolderikkamp 216, Leiderdorp

    Leo, Super bedankt voor jouw rol als makelaar voor de verkoop van ons appartement en de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben jouw kennis, begeleiding en omgang met ons als zeer prettig ervaren. Mochten wij ( of anderen ) een makelaar nodig hebben in de toekomst dan zullen we je zeker aanraden! Nogmaals dank! Mvg, Kees Combee & Arwen Bergman.

    Recensie door Dhr. K.Combee

    Lees verder

  • Saffierstraat 50

    Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top!

    Bijzonder servicegerichte en professionele makelaar die heel prettig is in het contact. Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top ! Ik zou hem aan iedereen aanraden. Opvallend vond ik het oprechte mensgerichte contact met ons en potentiele kopers waardoor het hele verkoop proces op een heel fijne manier is verlopen.

    Recensie door Ann Verhulst

    Lees verder

  • Aankoop en verkoop woning in Leiden

    Erg fijn om zeker te weten dat iemand echt aan jou kant staat

    Voor mijn aankoop en verkoop heb ik samen met José Faber zeer prettig samen gewerkt. Beide transacties zijn zeer soepel verlopen, er was altijd goed contact en duidelijke communicatie. Kwam alle gemaakte afspraken na en was zeer attent m.b.t de details en zette mijn belangen altijd voorop. Erg fijn om zeker te weten dat iemand echt aan jou kant staat en niet alleen de klus wil klaren. Zeker een...

    Recensie door Richard Weiler

    Lees verder

  • Arendshorst 24

    I would recommend them to anyone!

    René and Robrecht from Remax were fantastic makelaars for us in the sale of our home. I would recommend them to anyone!

    Recensie door Ada Kristine Sivertsen

    Lees verder

  • Lisdoddekreek 19, Leiderdorp

    Doet wat hij belooft en doet het goed en efficiënt

    Tim van Remax doet wat hij belooft en doet het goed en efficiënt. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel via email of telefoon.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Rent apartment Leiden

    Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik

    Relocating to Leiden was a piece of cake with the help of Nik and his colleagues from REMAX Makelaarsgilde Leiden. They helped us not only to find the perfect apartment but also with the tedious work of registering at local officials and utilities companies. I can highly recommend REMAX Makelaarsgilde Leiden when searching for a new place in and around Leiden!

    Recensie door Anna Schmallegger

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Fortunaweg 15

    Kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte

    Wat wij erg fijn vinden is dat André altijd heel snel reageert en dat hij het hoofd koel hield. Hij kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn erg tevreden.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Doeslaan 33, Leiden

    Prettige makelaar om mee samen te werken

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Gijs is een prettige makelaar om mee samen te werken. Reageert snel op je vragen via de mail of telefonisch en dat hebben wij als heel prettig ervaren!

    Lees verder

Naar boven