Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Moddermanstraat 35, Leiden

    Goede service en afhandeling

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!

    Recensie door Mevr. Meijer

    Lees verder

  • Searching from abroad

    Communication worked extremely well

    It was really great to work with Louise de Jonge. I was searching for an apartment in Leiden from abroad and I am not sure I would have managed without her. She was great and very competent throughout the process. Already the initial contact with her was very organised and focused on our needs. Within a few days she was able to identify several potential apartments for us. She organised the vie...

    Recensie door Elisabeth Salzer

    Lees verder

  • Merendonk 54, Leiden

    Staat voor je klaar als je vragen hebt

    Het is een goede makelaar staat voor je klaar als je vragen hebt en we hebben goede gesprekken gehad met elkaar.

    Recensie door Mevr. Stouten

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Iepentakvlinder 2

    Heel goed geholpen en een makelaar die een stap extra zet.

    Heel goed geholpen en een makelaar die een stap extra zet.
    Duidelijk advies en snelle aankoop!

    Recensie door Eva

    Lees verder

  • De Sitterlaan 32, Leiden

    Tim van Delft heeft ons uitstekend geholpen

    Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel op vragen, zelfs in het weekend. Hij heeft verstand van de markt en is heel prettig in de omgang. Hij brengt zijn advies uit maar zal je niet proberen een kant op te praten. Wij hadden echt het idee dat we zelf de beslissingen konden nemen en hij gaf zijn visie op het traject. Vonden wij een perfecte samenwerking. Een zeer goed resultaat behaald zo...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Rijswijkseweg 451 A, Den Haag

    Ze heeft pit en kan goed verkopen

    Ik ben zeer tevreden met mijn makelaar van Remax José Faber. Ze heeft pit en kan goed verkopen. Binnen een week een prachtig eindbod boven de vraagprijs.

    Recensie door Mevr. Rebecca van der Ham

    Lees verder

    Makelaar: José Faber

  • Sumatrastraat 54 A, Leiden

    Zeer professioneel en deskundig!

    Wij kennen de eigenaar van het kantoor in Leiden, maar Joost Haman heeft de verkoop van ons huis begeleid. Zeer professioneel en deskundig! Absolute aanrader. Laat zich niet door emoties leiden, maar is een zeer aangenaam persoon om mee te maken te hebben. Voor ons als verkopers, maar ook als kopers, schat ik in.

    Recensie door Mevr. Penseel

    Lees verder

    Makelaar: Joost Haman

  • Sigmaplantsoen 697, Leiden

    Goede service verleend

    Tim heeft mij goed (en prettig!) geholpen bij de verkoop van mijn woning. Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht heeft hij een goede service verleend. Alle zaken waren netjes voorbereid, en de begeleiding tijdens het volledige verkoopproces was goed. Het contact met Tim verliep soepel. Ook zijn aanwezigheid bij de notaris voor de overdracht heb ik als prettig ervaren. Al met al erg t...

    Recensie door Dhr. Witlox

    Lees verder

  • Oude Rijn 186

    We hired Robrecht de Munk as our agent for buying a house, and we do not regret our choice.

    We hired Robrecht de Munk as our agent for buying a house, and we do not regret our choice. Robrecht is friendly, always ready to answer to our Million expat questions. He understand the market very well and he understood very quickly what we were looking for (even better than ourselves). As a matter of facts, the house that we now happily own was suggested by him (we overlooked on funda). Many...

    Recensie door Leo Ducas

    Lees verder

  • Burggravenlaan 114 te Leiden

    Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch.

    Jimmy is een ontzettend vriendelijke, betrouwbare en betrokken makelaar. Hij zet zich volledig in om het huis te vinden dat bij je past. Jimmy is altijd bereikbaar en bereid mee te denken, ook bij andere zaken die rondom het kopen van een huis geregeld moeten worden. Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch. Wij zouden hem iedereen aanbevelen!

    Recensie door Danique Willems

    Lees verder

  • Rijnegommerstraat 19

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis. Hij is goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

    Recensie door Dhr, Meertens

    Lees verder

  • Pluimgras 12

    Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis

    Ik heb het contact tussen mijzelf en RE/MAX als zeer prettig ervaren, vooral met onze eigen makelaar Maud. Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ik kon eigenlijk altijd wel bij haar terecht via de Whatsapp en Ik heb niks aan te merken op haar dienstverlening. Ik zou iedereen Maud aanbevelen als makelaar voor d...

    Recensie door Dhr. Onderwater

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Alphons Diepenbrocksingel 14

    Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Makelaar Robrecht van Remax is altijd bereikbaar. Telefonisch en via whatsapp kan je hem altijd vragen stellen. Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Recensie door Funda gebruiker

    Lees verder

  • Saffierstraat 50

    Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top!

    Bijzonder servicegerichte en professionele makelaar die heel prettig is in het contact. Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top ! Ik zou hem aan iedereen aanraden. Opvallend vond ik het oprechte mensgerichte contact met ons en potentiele kopers waardoor het hele verkoop proces op een heel fijne manier is verlopen.

    Recensie door Ann Verhulst

    Lees verder

  • Prins Hendrikstraat 4

    Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit.

    Tim is een heel vriendelijke, eerlijke en deskundige makelaar. Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit. Ik kan zijn diensten ten zeerste aanbevelen, vooral als je een expat bent en lokale kennis nodig heb

    Recensie door Melanie

    Lees verder

  • Jan Luykenlaan 38, Leiden

    Duidelijke verkoopstrategie

    Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Snel en vaak contact en een duidelijke verkoopstrategie.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • 4e Binnenvestgracht 13

    Als je Tim als makelaar hebt gehad dan wil je geen andere meer!

    Als je Tim als makelaar hebt gehad dan wil je geen andere meer! Tim is niet het stereotype gladde makelaar maar lekker down to earth, denkt in creatieve oplossingen, is ook nog eens heel sociaal en communiceert helder en proactief.

    Recensie door Mvr. Kenters

    Lees verder

  • Westerschans 9, Leiderdorp

    Goede inschatting van de markt

    We waren indirect bekend met deze makelaar. Telefonisch contact voelde meteen vertrouwd. Vlotte afspraak na telefonisch contact. Goede inschatting van de markt, prijs vs kwaliteit. Prettige omgang. Alleen maar positieve ervaringen.

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Fortunaweg 15

    Kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte

    Wat wij erg fijn vinden is dat André altijd heel snel reageert en dat hij het hoofd koel hield. Hij kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn erg tevreden.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Jacques Urlusplantsoen, Leiden

    We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings.

    Me and my partner are very pleased with our experience with Robrecht de Munk from RE/MAX, and we highly recommend him. We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings. He is accommodating with any number of viewings and adjust his schedule based on ours. He understands the market quite well ...

    Recensie door Sandeepa en Shruthi

    Lees verder

Naar boven